ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δεν υπολογίζονται Σιαλμάς, Φερνάντες, Φαίσκα

Δεν υπολογίζονται Σιαλμάς, Φερνάντες, Φαίσκα
INTIME SPORTS

Οι Σιαλμάς, Φερνάντες και Φαίσκα έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιάννη Χριστόπουλου για τη νέα σεζόν προκειμένου να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Την ίδια ώρα που στον Πλατανιά προσπαθούν να κλείσουν δυο με τρεις μεταγραφικές υποθέσεις παράλληλα κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται προκειμένου να μπορέσουν να βρουν ομάδες να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Συγκεκριμένα οι Σιαλμάς, Φερνάντες και Φαίσκα δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Γιάννη Χριστόπουλου για την φετινή σεζόν και παρά το γεγονός ότι μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις έως τώρα βρίσκονται και σε αναζήτηση άλλης ομάδας.

Από τους ανθρώπους της διοίκησης θα γίνει μια προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαια τους όσο το δυνατόν πιο άμεσα και να μην τραβήξει πολύ αυτή η υπόθεση και οι τρεις ποδοσφαιριστές εξελιχθούν σε "ξένο σώμα" για την ομάδα.

Καλά στοιχεία

Την ίδια ώρα ο Αθανάσιος Τσουράκης που δοκιμάζεται από τον Πλατανιά έχει κάποια καλά στοιχεία και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αξιοποιήσει όλο το δεκαήμερο που έχει στην διάθεση του για να τον αξιολογήσει και να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα των Χανίων.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ