ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανέβασε ρυθμούς ο Ολιμπά

Ανέβασε ρυθμούς ο Ολιμπά
INTIME SPORTS

Η επόμενη του φιλικού με την Επισκοπή περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και τα ευχάριστα ήρθαν από την παρουσία του Ολιμπά.

Πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό της Κυριακής με την Επισκοπή περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο ήταν πως δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα από το φιλικό αλλά και από τον προπόνηση.

Επίσης ευχάριστα ήταν και τα νέα που ήρθαν από τον Ολιμπά. Ο έμπειρος γκολκίπερ ανέβασε ρυθμούς εκγύμνασης και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει πιο σύντομα απ' ότι αναμενόταν. Σε ότι έχει να κάνει με τον Αγκιλέρα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά τον χθεσινό φιλικό αγώνα με την Επισκοπή, περιελάμβανε η σημερινή απογευματινή προπόνηση, που διεξήχθη χωρίς προβλήματα στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Σε εντονότερους ρυθμούς προπονήθηκε ο Ολιμπά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Αγκιλέρα.

Απόντες οι διεθνείς Ιτούα, Μαχαμάτ και Νέπλιακ.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ