ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναστόπουλος: "Θα πετύχουμε τον στόχο μας"

Αναστόπουλος: "Θα πετύχουμε τον στόχο μας"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τόνισε πως αν συνεχίσουν έτσι τότε ο στόχος θα επιτευχθεί.

Την πρώτη του ήττα ως προπονητής του Πλατανιά γνώρισε ο Νίκος Αναστόπουλος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του έχασε με 1-0 από την Καλλονή.

Ωστόσο, η πίστη του Έλληνα τεχνικού προς τους παίκτες του δε φάνηκε να κλονίζεται από το αποτέλεσμα. Αντιθέτως, ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως σε περίπτωση που η ομάδα του συνεχίσει να προσπαθεί τόσο πολύ, τότε θα δικαιωθεί στο τέλος στον αγώνα που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

"Φάγαμε ένα κρύο γκολ, σε μια ανύποπτη στιγμή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε. Δυστυχώς όταν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Έμεινα ευχαριστημένος και αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήρε την προσπάθεια της Καλλονής λέγοντας: "Μπράβο στον φίλο μου τον Γιάννη Ματζουράκη που παρά τις αντιξοότητες έχει μια ομάδα που κάνει καλή πορεία. Και μόνο που παίζει εκτός κάθε εβδομάδα αξίζει μπράβο".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ