ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανακοίνωσε τον Φαΐσκα ο Πλατανιάς

Ανακοίνωσε τον Φαΐσκα ο Πλατανιάς

Παίκτης του Πλατανιά και επίσημα είναι από την Τετάρτη (31/7) ο Πορτογάλος Βάσκο Φαΐσκα. Φιλική νίκη με 2-0 των "ερυθρόλευκων" επί του Κισσαμικού.

Παίκτης του Πλατανιά και επίσημα για τα επόμενα δύο χρόνια είναι από την Τετάρτη (31/7) ο Πορτογάλος Βάσκο Φαΐσκα.

Ο 33χρονος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Β' κατηγορία με την Άσκολι.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φαΐσκα".

Από εκεί και πέρα, φιλικό παιχνίδι με τον Κισσαμικό έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (31/7) ο Πλατανιάς με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμα΄ζει διάφορά σχήματα και πρόσωπα.

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε την φιλική νίκη με 2-0 με τα γκολ των Εμίντιο Ραφαέλ και Δημήτρη.

Πλατανιάς: Περιστερίδης(60' Ζάλουντοκ), Θέρρα, Ραφαέλ, Ιντζίδης, Φερνάντεζ, Αγκιλέρα, Στόλερ, Γουνδουλάκης, Τόρες (31' λ.τρ. Γ. Ε. Γιακουμάκης) Μοράλ, Μπέλιτς.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έπαιξαν και οι Τσοντάκης, Ντεντάκης, Τετέ, Ναζλίδης, Φαϊσκα, Σούκιας, Γιακουμάκης, Τσικουδάκης.

Κισσαμικός: Βλαχάκης, Βαρδάκης, Ψυχουντάκης, Χολέβας, Ν'Γκουέμ, Μπάτζιο,Χατζηλιόντας, Κιν, Ματζιούνης, Ανιάγκμπε, Παραλίκης.

Αγωνίστηκαν και οι Καστρινάκης, Ντούπης, Κοκάκης, Γ. Κομπογεννητάκης, Μαριανάκης, Ζ. Κομπογεννητάκης.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ