ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανακοίνωσε Σιώπη ο Πλατανιάς

Ανακοίνωσε Σιώπη ο Πλατανιάς

Την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε επίσημα ο Πλατανιάς. Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με την Βέροια.

Σε μία ακόμα προσθήκη προχώρησε ο Πλατανιάς λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με την ομάδα των Χανίων να αποκτάει τον Μανώλη Σιώπη.

Ο 19χρονος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σιώπη, ο οποίος αποκτήθηκε, για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός".

Από εκεί και πέρα, κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Βέροια έκανε η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τους 2.000 και πλέον φίλους της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον τελευταίο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν το ερχόμενο Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για να ενισχύσουν την ομάδα μας, που αντιμετωπίζει τη Βέροια (ώρα έναρξης 7.15 μ.μ.) για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ