ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ζαραδούκας: "Ο Βαλβέρδε δεν μου έδωσε μία ευκαιρία"

Ζαραδούκας: "Ο Βαλβέρδε δεν μου έδωσε μία ευκαιρία"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ζαραδούκας εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό παρότι δεν πήρε κάποια ευκαιρία από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο διάστημα που βρέθηκε στους Πειραιώτες.

Ο προπονητής (σ.σ Ερνέστο Βαλβέρδε) με πήρε και μου μίλησε. Μου είπε πως του αρέσει ο τρόπος που δουλεύω, αλλά δεν μου έδωσε μία ευκαιρία", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής μπακ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM".

Επιπλέον, μίλησε για τη μάχη για τη σωτηρία που δίνει η ομάδα του ΠΑΣ, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να παραμείνει στη Super League, ενώ μίλησε επίσης για το μπρα ντερ φερ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για τον τίτλο αλλά και τον στόχο του να ταξιδέψει με την Εθνική Ελλάδας σε Πολωνία/Ουκρανία για τα τελικά του Euro 2012.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζαραδούκας:

Για τις καιρικές συνθήκες στα Γιάννενα και την κατάσταση της έδρας του ΠΑΣ:

"Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Και στο γήπεδο ήταν δύσκολες οι συνθήκες και υπήρχε πάγος στον αγωνιστικό χώρο, στο ίδιο σημείο με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι σα να κάνεις πατινάζ και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία σου".

Για την εικόνα του χθεσινού ματς:

"Και οι δύο ομάδες φοβηθήκαμε να βγούμε μπροστά. Εμείς είχαμε το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός έχει κάποια άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και ήθελε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν καθοριστική η αποβολή του Σιόντη και είδαμε με διαφορετικό μάτι το παιχνίδι. Παίξαμε πιο επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν ο ΠΑΣ Μπορεί να μείνει στην κατηγορία:

"Εκείνο που με ικανοποιεί εμένα είναι πως υπάρχουν κάποιοι έμπειροι παίκτες στην ομάδα και μπορούν να σηκώσουν το συγκεκριμένο βάρος. Στα δύσκολα βοηθούν εκείνοι θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και πιστεύω ότι θα μείνουν στην Σούπερ Λίγκα".

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική για το Euro 2012:

"Έφυγα από τον Ολυμπιακό για να μπορώ να έχω χρόνο συμμετοχής. Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της Εθνικής και μου είπαν ότι ο κ. Σάντος με υπολογίζει, αλλά θέλει να έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Συνεχίζω να δουλεύω και θέλω να πάω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

"Εκείνο που με κρατάει συνειδητοποιημένο είναι πως με πήρε και μου μίλησε ο προπονητής (Ερνέστο Βαλβέρδε). Μου είπε πως του αρέσει ο τρόπος που δουλεύω, αλλά δεν μου έδωσε μία ευκαιρία. Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να παίξω εκεί τα επόμενα".

Για τη μάχη του τίτλου

"Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός είχε μία καμπή μετά τις γιορτές, ενώ ο Παναθηναϊκός κερδίζει εύκολα ή δύσκολα κάθε αντίπαλο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ