ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Κοροβέση, Λίλα και Κίτσου στην Κρήτη

Χωρίς Κοροβέση, Λίλα και Κίτσου στην Κρήτη
Κοροβέσης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη από την οποία απουσιάζουν τιμωρημένοι και τραυματίες.

Ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Εργοτέλη που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:15,Παγκρήτιο στάδιο. Σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες θα παίξουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς άγχος έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης επέλεξε για την αποστολή δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Γιάκος, Τζιμόπουλος, Τσάβεζ, Ίλιτς, Ακόστα, Βίλα, Λεάντρο, Στρούνα, Αυγενικού, Κρητικός και Χαρίσης.

Ο Πετράκης πήρε και πάλι στην αποστολή τον Τσάβες παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Κίτσου που δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε αλλά και οι Λίλα, Κοροβέσης που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους.

Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής

Σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες των τμημάτων υποδομής. Την Κυριακή η ομάδα Κ17 θα αγωνισθεί με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ, στο δημοτικό στάδιο Προμαχώματος Θεσσαλονίκης, στις 13:30 και η ομάδα Κ20 με τον Εργοτέλη, στο γήπεδο Μαρτινέγκο,11:00, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ