ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Τζημόπουλο, Ντάσιο ο ΠΑΣ

Χωρίς Τζημόπουλο, Ντάσιο ο ΠΑΣ
Τζημόπουλος INTIME SPORTS

Τις υπηρεσίες του Ντάσιο και του Τζημόπουλου θα στερηθεί ο Γιάννης Πετράκης στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Τη νίκη που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να τον φέρει στην πρώτη πεντάδα θα αναζητήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στους "Ζωσιμάδες".

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα μπουν στο γήπεδο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί νωρίτερα και ίσως έχουν την ευκαιρία να μπουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντάσιου και Τζημόπουλου που είναι τραυματίες και έμειναν εκτός αποστολής.

"Mετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής μας, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο, 14-02-2015, στις 17:15 στο Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Struna, Σαπαλίδης, Χαρίσης, Ilic, Μιχαήλ, Chavez, Κοροβέσης, Γιάκος, Μανιάς, Κρητικός, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Σκόνδρας, Acosta, Αυγενικού, Νάκος"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ