ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: "Αδικία για τον ΠΑΣ, δεν οφείλουμε πουθενά"

Χριστοβασίλης: "Αδικία για τον ΠΑΣ, δεν οφείλουμε πουθενά"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως υπήρξε αδικία εις βάρος της ομάδας του καθώς είχε τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα και τόνισε ότι θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Με δηλώσεις που έκανε στην "NOVA" και την εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ είχε ρυθμίσει όλες του τις εκκρεμότητες και δεν είχε οφειλές και πως μόνο η κατάθεση της ρύθμισης ήταν εκπρόθεσμη αφού έγινε τις τελευταίες μέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως έπρεπε να αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ.

Ο κ. Χριστοβασίλης υποστήριξε πως στον ΠΑΣ θα κυνηγήσουν το θέμα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και θα πολεμήσουν μέχρι τέλος για να δικαιωθούν ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν και το άνοιγμα του φακέλου από την ΕΠΟ.

Για τα θέματα που... καίνε τον ΠΑΣ:
«Οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν οφείλει σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Το επόμενο θέμα είναι η ρύθμιση της εφορίας. Με το ΙΚΑ δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα, είχαμε κάποια προβλήματα και κάποιες διαμάχες με την εφορία. Ήταν η ρύθμιση για να μπούμε στις 100 δόσεις. Είχε δοθεί από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ παράταση γιατί καθυστερούσαμε να δώσουμε τη ρύθμιση. Προσκομίσαμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μπήκαμε στη ρύθμιση. Το επόμενο έτος τα έσοδα μαζί με τα έξοδα πρέπει να δικαιολογούν ότι η κάθε εταιρεία θα έχει θετικό ορίζοντα».

Για το αν έχουν γίνει οι μεταγραφές Χαρίση, Κοροβέση στον ΠΑΟΚ:
«Προσκομίσαμε συμβόλαια στην εφορία σήμερα και προκαταβολές για τους παίκτες. Υπάρχει και άλλη μία μεταγραφή, αλλά δε θέλω να πω το όνομα. Δίνοντας αναλυτικά τα έσοδα έναντι των εξόδων, η ΠΑΕ έχει τουλάχιστον 500.000 κέρδη. Μετά, ήρθε αυτή η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων, που με λίγα λόγια είπε ότι ''επικυρώνουμε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής».

Για τις οφειλές προς τρίτους και για ποιο λόγο δεν πήρε άδεια ο ΠΑΣ, αφού έγιναν όλα σωστά:
«Προς τρίτους δεν υπάρχουν οφειλές. Έγιναν όλα σωστά και αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε τόσο απογοητευμένοι σήμερα. Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να τους πει ότι για δεύτερη φορά μέσα σε τόσα λίγα χρόνια έχουν φτάσει στην πηγή και δεν έχουν πιει νερό. Να βγει το σκεπτικό της απόφασης εδώ και τώρα».

Για το αν ο ΠΑΣ θα προσφύγει στο CAS:
«Υπάρχει και το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Αυτή τη φορά πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Είναι αδικία για τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για ποιο λόγο κόπηκε ο ΠΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε την αδειοδότηση καθώς ο φάκελος του κρίθηκε εκπρόθεσμος με την έννοια ότι δεν μπορούσε να συμπληρώσει κάποιο χαρτί μετά την πρώτη κατάθεση και έτσι δεν μπορούσε να κατατεθεί και η σχετική ρύθμιση η οποία άργησε να γίνει. Καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΣ ήθελαν πρώτα να κάνουν την ρύθμιση και μετά τις οφειλές προς τους παίκτες.

Επίσης το πλάνο βιωσιμότητας του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν ικανό για να πείσει την επιτροπή ώστε να δώσει το "OK" για την σχετική άδεια.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ