ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Δεν φανήκαμε απειλητικοί"

Χριστόπουλος: "Δεν φανήκαμε απειλητικοί"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στάθηκε στο εύκολο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και στο γεγονός πως η υπόθεση πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Χριστόπουλου:

"Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μας σε ό,τι αφορά την υπόθεση-πρόκριση. Ήρθαμε με σκοπό να μην δεχθούμε ένα γρήγορο γκολ για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και μέσω κάποιας αντεπίθεσης να πετύχουμε ένα τέρμα. Αυτή ήταν η στρατηγική μας, αλλά δεν φανήκαμε απειλητικοί μπροστά. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα ανέβαζε την απόδοσή της. Δεχθήκαμε, όμως, ένα εύκολο γκολ σε μία δύσκολη στιγμή, καθώς είχαμε αρχίσει να μπαίνουμε πιο δυνατά στο ματς. Με το 1-0, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για μας προκειμένου να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Μείναμε στους στόχους μας μέχρι τον Μάρτιο. Κάποια στιγμή έπρεπε να δώσουμε προτεραιότητα σε έναν από τους δύο στόχους. Διάλεξα το Πρωτάθλημα, ενώ φτάσαμε μέχρι τη φάση των "8" του Κυπέλλου, και αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να μην μας επηρεάσει στον αγώνα που δίνουμε για την πέμπτη θέση.

Το ρόστερ της ομάδας έχει ιδιαιτερότητες. Ήταν δύσκολο για μας με αυτό το υλικό να πρωταγωνιστήσουμε σε δύο διοργανώσεις, πόσο μάλλον όταν η κλήρωση του Κυπέλλου μας έφερε αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό. Με το κατάλληλο ροτέισον και με αυτούς τους παίκτες πιστεύαμε ότι έπρεπε να κυνηγήσουμε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό."

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ