ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χρηστοβασίλης: "Χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη"

Χρηστοβασίλης: "Χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν αναγκαίος στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ ο Γιώργος Χρηστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα παρακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε ειδικό μπουθ που είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Χρηστοβασίλης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος με την πρόσληψη του 'Αγγελου Αναστασιάδη

" Κάπου χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη στα αποδυτήρια για να βάλει μια τάξη. Οι Ελληνες τον ήξεραν και σε λίγο καιρό θα τον μάθουν και οι ξένοι. Είναι προπονητής που διαβάζει το ματς. Το κοουτσάρισμά του είναι από τα καλύτερα",τόνισε στο "Goal" ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τόνισε ότι προέχει η απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ σχολίασε το πανό των φιλάθλων της ΑΕΚ κατά του Ντέμη Νικολαϊδη.

" Μπορεί και να 'χουν τα δίκια τους, αλλά εγώ ξέρω πως με τον Ντέμη το γήπεδο γέμιζε. Τώρα έρχεται 15.000 κόσμος και θεωρείται επιτυχία για την ΑΕΚ".

Οσο για τη συνολική κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προέβλεψε να έρχονται τα χειρότερα: " Τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Μέσα στο 2012 δυστυχώς θα υπάρχει περαιτέρω υποβάθμιση στο ποδόσφαιρο, όπως θα γίνει και στην κοινωνική ζωή".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ