ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα

Χάνει Ντε Βινσέντι για ένα μήνα
Ντε Βινσέντι INTIME SPORTS

Τουλάχιστον ένα μήνα αναμένεται να παραμείνει εκτός δράσης ο Τομάς Ντε Βινσέντι ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση

Τελικά οι ενοχλήσεις που ένιωθε το τελευταίο διάστημα στη μέση ο Τομάς Ντε Βινσέντι φαίνεται πως θα τον κρατήσουν αρκετό διάστημα εκτός δράσης, κάτι που αποκάλυψε με δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ, Σάββας Παντελίδης.

Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός είτε να έχει ήδη ταξιδέψει ή να ταξιδέψει κάποια στιγμή στην Αθήνα για να τον δει γιατρός του Ολυμπιακού (μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ).

Η απώλεια του 24άχρονου άσου είναι μεγάλη, αφού ο Παντελίδης είδε τον Ντε Βινσέντι να βρίσκει σιγά-σιγά χημεία με τον Τσάβες (υπήρξε μία "μαγική συνεργασία" των δυο τους στο ματς με τον Λεβαδειακό, η οποία ωστόσο δεν έγινε γκολ από τον Τσάβες).

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων, είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Το πρόβλημά μας ήταν αυτό που είπα και στην αρχή, ότι χάναμε την μπάλα χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος. Αυτό μπορεί να είναι θέμα δουλειάς, αλλά και ιδιοσυγκρασίας ενός παίκτη, που θα θέλει να κάνει μια παραπάνω ενέργεια. Αυτό αν γίνει 3-4 φορές από διαφορετικούς παίκτες χάνει η ομάδα, αλλά και ο κόσμος την αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά την κατοχή μπάλας, σας είχα πει ότι θέλω να παίζουμε πιο επιθετικά. Νομίζω ότι σ' αυτό το κομμάτι είμαστε πιο επιθετικοί, σκοράρουμε συχνότερα πλέον. Με την Ξάνθη δεν πήγαμε καλά σ' αυτό το κομμάτι και είχαμε πάρα πολλά λάθη, αλλά πλέον εντόπισα το πρόβλημα και είναι θέμα χρόνου να το λύσουμε".

Για τον τραυματισμό του Ντε Βινσέντι: " Έχουμε την απώλεια του Τομάς Ντε Βινσέντι για την Δευτέρα. Κάθε απώλεια είναι σημαντική, αλλά κάθε απώλεια αναπληρώνεται και θα έχουμε λύσεις για να παρουσιαστούμε καλοί. Θα βγει ανακοίνωση από την ομάδα πόσο θα λείψει ο Τόμας, αλλά περίπου ένα μήνα ή λίγο λιγότερο".

Για το πρωτάθλημα, τόνισε: "Είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει ομάδα που θα μείνει πίσω. Ο Άρης θα σηκωθεί από τα σχοινιά. Υπάρχουν καλές ομάδες που δεν πήραν ακόμα βαθμούς από ατυχία. Νομίζω ότι θα αργήσουν να ξεχωρίσουν, εκτός από 1-2 ομάδες, τα γκρουπ. Θα έχουμε συνωστισμό".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ