ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βραβεύτηκαν Γιάκος, Τσάβες

Βραβεύτηκαν Γιάκος, Τσάβες
Γιάκος, Τσάβες

Ο πάτερ Αθανάσιος βράβευσε Κριστιάν Τσάβες και Ευριπίδη Γιάκο, για τα όσα πέτυχαν στο πλαίσιο της 12ης και 13ης αγωνιστικής της Superleague. Θεραπεία την Πέμπτη (11/12) ο Μπέριος, ατομικό ο Ιωάννου.

Ο Κριστιάν Τσάβες βραβεύτηκε την Πέμπτη (11/12) για την ανάδειξή του σε MVP της 12ης αγωνιστικής της Superleague, ενώ ο Ευριπίδης Γιάκος για το καλύτερο γκολ στη 13η αγωνιστική, στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

''Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ και βγήκε πρώτο. Ήταν ένα γκολ που βγήκε μέσα από ομαδική δουλειά. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στη μονή και τον πάτερ Αθανάσιο που μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Είναι μεγάλη μας τιμή που βραβευόμαστε εδώ'' δήλωσε ο Γιάκος.

Από την πλευρά του ο Τσάβες είπε: ''Αφιερώνω κάθε βραβείο που παίρνω στην οικογένειά μου εδώ στην Ελλάδα, στην Αργεντινή, αλλά και στα παιδιά μου. Θα συνεχίσω κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και θα προσπαθούμε να κερδίζουμε τους αγώνες''.

Ο πάτερ Αθανάσιος, που έκανε τη βράβευση, είπε: ''Έπαιξα κι εγώ μπάλα στον Ατρόμητο Ιωαννίνων. Σας θέλω πραγματικά εδώ και είναι χαρά μου. Δεν χρειάζεται φανατισμός, μόνο επιθυμία για άθληση. Είναι λάθος να τσακώνονται για το ποδόσφαιρο. Ας είμαι γέρος, ζωντάνεψα κι εγώ σήμερα με αυτά τα παλικάρια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε που βρίσκομαι κι εγώ τώρα νοερά. Σας θέλω εδώ να είστε δίπλα μας. Θα χαίρομαι για όλα τα παιδιά, είναι καλύτερα να είναι στον αθλητισμό και όχι αλλού. Να συνεχίζονται να αγωνίζονται για τη νίκη, αλλά και η ήττα σε βοηθάει να αποφεύγεις τα ανήθικα''.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ