ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βουνό τα προβλήματα για ΠΑΣ Γιάννινα

Βουνό τα προβλήματα για ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Τον έναν μετά τον άλλο χάνει τους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είδε τον Λεάντρο να εγκαταλείπει την προπόνηση. Κληρώνει για Ακόστα.

Αποκατάσταση περιλάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε υποομαδική τακτική και μικρά αγωνιστικά παιχνίδια.

Από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, η οποία θα γίνει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για τον Γιάννη Πετράκη, δεδομένων των πάρα πολλών προβλημάτων.

Ο Ακόστα κληρονόμησε ένα τραύμα από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε οστικό οίδημα και κάκωση του έσω πλαγίου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο,

Επίσης, η προπόνηση της Δευτέρας είχε κι ένα απρόοπτο, αφού ο Λεάντρο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε από την προπόνηση ακολουθώντας θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι ορατό το ενδεχόμενο να τελειώνει η σεζόν για εκείνον πρόωρα, αφού απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις αρκετές ακόμα απουσίες που θα έχουν οι Γιαννιώτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού υπενθυμίζεται πως τιμωρημένοι είναι οι Κοροβέσης, Τζημόπουλος και Λίλα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ