ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Βλέπει" Νταβίντ Γράντε ο ΠΑΣ Γιάννινα

"Βλέπει" Νταβίντ Γράντε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τον 26χρονο Ισπανό επιθετικό της Λεαλτάδ, Νταβίντ Γράντε, έχει προσεγγίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Στα Ιωάννινα έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προσεγγίσει τον 26χρονο επιθετικό της Λεαλτάδ, Νταβίντ Γράντε.

Ο Νταβίντ Γράντε γεννήθηκε στο Τορεχόν ντε Αρντόθ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Αλμπαθέτε πριν μετακομίσει στην αντίστοιχη της Χετάφε. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αλχεθίρας, Βιγιαρούμπια και Αλθίρα, ενώ η τρέχουσα σεζόν τον βρήκε στη Λεαλτάδ.

Μάλιστα, πέτυχε 16 γκολ σε 37 συμμετοχές στη Segunda B, με τη Λεαλτάδ να τελειώνει το πρωτάθλημα στη 10η θέση. Οι Ηπειρώτες έχουν πειστεί ότι η διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό και το ισπανικό πρωτάθλημα είναι τεράστια κι ένας παίκτης της Segunda B μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, πιο αξιόπιστο παράδειγμα από τον Πέδρο Κόντε δεν υπάρχει. Ο Ισπανός αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ της Super League (13 γκολ) μαζί με τον Μπράουν Ιντέγε, πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ και τον Χαμζά Γιουνές.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ NTABINT ΓΡΑΝΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΗ:

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ