ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Βελλίδης: "Δεν είχα λόγο να απορρίψω την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα"

Βελλίδης: "Δεν είχα λόγο να απορρίψω την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα"
Βελλίδης INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Βελλίδης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι του αρέσει να παίζει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα μεγάλη με κόσμο και με ηρεμία σε διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτο Πλάνο» στο Πρώτο Πρόγραμμα και αναφέρθηκε στον «Άγιαξ του Ηπείρου», στην εθνική ομάδα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γιατί επέλεξε να γίνει τερματοφύλακας είπε:
«Η ίδια η θέση με επέλεξε, Μου άρεσε από μικρή ηλικία. Πλέον, έχει γίνει η καθημερινότητά μου και το απολαμβάνω. Με τον καιρό νομίζω ότι έχω αποβάλει τις φωνές στους αμυντικούς. Πρέπει να είσαι ήρεμος για να κατευθύνεις σωστά τους συμπαίκτες σου. Πλέον δεν υπάρχει φωνή, αλλά σωστή καθοδήγηση».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Νομίζω ότι δικαιώθηκα και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσω για άλλα 3 χρόνια. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Η πόλη, οι οπαδοί γενικά είναι ωραίο να παίζεις για μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΣ. Νιώθω πολύ ευχάριστα στον ΠΑΣ. Τον θεωρώ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Επικρατεί ηρεμία τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό. Δεν είχα κανένα λόγο να απορρίψω την πρόταση».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΣ δεν θα παίξει στην Ευρώπη:
«Σίγουρα δεν είναι πολύ ωραίο. Έχουμε κερδίσει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας το έχουν στερήσει. Νομίζω ότι ο πρόεδρος κάνει τα πάντα, ώστε τα πράγματα να γίνουν σωστά και να μην υπάρχουν άλλοι παράμετροι. Οι οπαδοί είναι σίγουρα στενοχωρημένοι. Δεν το δείχνουν, είναι πάντα κοντά μας και αυτό είναι τιμητικό για την ομάδα μας».

Για το ενδεχόμενο να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού:
«Σίγουρα με ενδιαφέρει ως προοπτική, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θέλει οπωσδήποτε να φύγει. Έχουμε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θα πρέπει να το προσέξουμε, γιατί αν φύγουμε όλοι θα σβήσει».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ