ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσιώλης: "Θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι οι παίκτες"

Τσιώλης: "Θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι οι παίκτες"

Ο Βαγγέλης Τσιώλης εξέφρασε την πεποίθηση πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μετά την ανάλυση που έκανε στους παίκτες. Ατομικό και θεραπεία ο Τσάβες.

Βάρος στην ανάλυση του ΠΑΟΚ έριξαν την Παρασκευή οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βαγγέλης Τσιώλης μετά τη λήξη της προπόνησης παρουσίασε μέσω βίντεο αρχικά το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό και εστίασε τόσο στα λάθη που έκανε η ομάδα των Ιωαννίνων όσο και στα θετικά, ενώ στη συνέχεια έδειξε στιγμιότυπα από κάποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει αντιληπτός στους παίκτες ο τρόπος ανάπτυξης.

Επιπλέον, ο σκάουτ του ΠΑΣ μίλησε και με κάθε παίκτη ξεχωριστά, προκειμένου να γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί τους και πώς θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Τσιώλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Πρόκειται για μια ομάδα που έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό συνοχή. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν να διαχειρίζονται τον χρόνο και το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα μέσα από μια σειρά παιχνιδιών που παρακολουθήσαμε έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία του. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας μετά και από το οπτικό ερέθισμα, που είχαν σήμερα, θα παρουσιαστούν την Δευτέρα πανέτοιμοι".

Από εκεί και πέρα, έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις δόθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Κρίστιαν Τσάβες ακολούθησε ατομικό και θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο και ήδη δείχνει πολύ καλύτερα απ' ότι αναμενόταν. Έτσι δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να παίξει κανονικά κόντρα στον Πανθρακικό, αφού ο τραυματισμός του δε φαίνεται να είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά φοβούνταν οι άνθρωποι του ΠΑΣ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ