ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσιώλης: "Τακτοποιημένη ομάδα ο ΠΑΣ"

Τσιώλης: "Τακτοποιημένη ομάδα ο ΠΑΣ"
INTIME SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάκης Τσιώλης για τη νέα του ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννινα, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Σάκης Τσιώλης, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους διάλεξε τον ΠΑΣ, το στυλ που θέλει να αποκτήσει η ομάδα, τους στόχους της αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

" Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφασή μου, αφού ήρθε ο καιρός να επανέλθω μετά και τις δυσκολίες με τον χαμό του αδερφού μου. Δεν δυσκολεύτηκα γιατί πιστεύω πως είμαι και από τους ευνοούμενους προπονητές, από τη στιγμή που έρχομαι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα", ήταν τα πρώτα λόγια του Τσιώλη που συνέχισε μιλώντας για τους λόγους που πήρε την απόφαση να καθίσει στον πάγκο τους ΠΑΣ: " Τρεις βασικοί λόγοι, η ιστορία, ο κόσμος και η φανέλα του ΠΑΣ. Το βίωσα και από τη δεκαετία του '80 σαν ποδοσφαιριστής της Λάρισας, για τον ανταγωνισμό της καλύτερης επαρχιακής ομάδας ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΣ.

Ο δεύτερος λόγος είναι μια φιλική σχέση που έχω εδώ και χρόνια με τον κο Χριστοβασίλη. Μιλάγαμε όλα αυτά τα χρόνια και ένιωθα τις γωνίες του και τον αγώνα που έδινε για να καταξιωθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Τρίτο και βασικότερο έχει να κάνει με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, που είναι πολλή καλή. Είναι παίκτες πολύ ανταγωνιστικοί. Όταν μάλιστα έχεις και τη γενική αποδοχή του κόσμου και την εκτίμησή τους, τότε νομίζω πως ήταν εύκολη απόφαση για μένα".

Για την εικόνα του ΠΑΣ: " Παρακολούθησα το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ και είδα μια ομάδα τακτοποιημένη στον αγωνιστικό χώρο, δομημένη. Από τον προπονητή της αλλά και την ποιότητα των παικτών. Ήταν μια απώλεια αυτός ο αποκλεισμός στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ. Αλλά το σημαντικό είναι πως είδα μια πειθαρχημένη ομάδα. Θα προσθέσουμε ένα πιο συνδυαστικό γρήγορο ποδόσφαιρο που θα ενθουσιάζει κιόλας τον κόσμο. Πιστεύω πως μέσα από την προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά αλλά και μέσα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται θα τα καταφέρουμε".

Για το σωστό τάιμινγκ: " Το τάιμινγκ είναι σημαντικό για το που θα πας. Και άλλες ομάδες με προσέγγισαν πιο πριν και με τίμησαν με τις προτάσεις τους, ήταν εύκολο να πάω. Απλά τώρα ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ, ένα μήνα μετά τη φυγή μου από τον Αστέρα Τρίπολης. Σημαντικό στους επαγγελματίες είναι και το πόσο θέλει η ομάδα και ο κόσμος να έρθει. Αυτή την εβδομάδα που είμαι εδώ, έχω λάβει πολλά σημαντικά μηνύματα, ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα".

Για τις πολλές βροχές στα Ιωάννινα: " Οι ποδοσφαιριστές είναι μαθημένοι και έχουν προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος από τη Βόρεια Ελλάδα και μπορώ να προσαρμόζομαι σε όλες τις συνθήκες".

Για τους στόχους: " Το σημαντικό είναι οι στόχοι που πρέπει να βάλουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέσσερις πολύ σημαντικές ομάδες πάνω από εμάς, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης που τερμάτισε τρίτος πέρυσι, ο Ατρόμητος. Μαζί με τον ΠΑΣ είναι η πεντάδα που πιστεύω θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις. Βέβαια βλέπουμε και τον Παναθηναϊκό πολύ δυνατό, υπάρχει ο Εργοτέλης. Στόχος μου είναι να μπει η ομάδα μέσα στις πρώτες πέντε έξι ομάδες".

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: " Η ομάδα πρέπει να μάθει να ζει κάθε εβδομάδα με τους βαθμούς. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε τους βαθμούς. Θα γίνει η ανάλυση του αντιπάλου και πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε το τρίποντο. Εξάλλου παίζουμε στην έδρα μας και ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να στοχεύει πάντα στη νίκη στην έδρα του".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ