ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τρέχει για να προλάβει ο Μιχαήλ

Τρέχει για να προλάβει ο Μιχαήλ
INTIME SPORTS

Ρεπό είχαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη με τους Τζημόπουλο και Μιχαήλ να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Δύσκολα με Βέροια ο δεύτερος.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν για τους παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα η Τρίτη με τον Γιάννη Πετράκη να τους δίνει ρεπό. Ωστόσο, υπήρχαν και εξαιρέσεις αφού δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο.

Ο λόγος για τους Τζημόπουλο και Μιχαήλ, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο.

Ο πρώτος επί της ουσίας δεν έχει κάτι ανησυχητικό, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια από τη στιγμή που αποβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για το αν θα προλάβει.

Τέλος, τη δική του απάντηση έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όσα ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Κασσής. Ο πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας δήλωσε πως ο "ΠΑΣ Γιάννινα δε γουστάρει Γιαννιώτες παίκτες" με την ομάδα της Superleague να απαντά δια στόματος του Αλέκου Καρίτσα, υπεύθυνου επικοινωνίας. Ο τελευταίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως στο ρόστερ του ΠΑΣ υπάρχουν επτά Γιαννιώτες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους οι αρχηγοί Μιχαήλ και Ντάσιος, οι οποίοι προέρχονται από τις υποδομές.

*Κυκλοφόρησαν το εισιτήρια για τον αγώνα με την Βέροια όπου θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ