ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την Τετάρτη (13/7) το μεσημέρι η συνέντευξη του Πετράκη

Την Τετάρτη (13/7) το μεσημέρι η συνέντευξη του Πετράκη
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη (13/7) στις 12.00μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Οντ Γκρένλαντ. Από την Σουηδία οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα της ιστορίας τους ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14/7) στους Ζωσιμάδες. Όπως έγινε γνωστό η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Πετράκη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12.00μ.μ. με τον Έλληνα τεχνικό να αναλύει τις σκέψεις του για την αναμέτρηση.

Ο προπονητής της Οντ Γκρένλαντν θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το απόγευμα αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα διεξαγωγής της.

Επίσης έγινε γνωστό το διαιτητικό τρίο το οποίο θα είναι από την Σουηδία. Συγκεκριμένα το παρθενικό ευρωπαϊκό παιχνίδι θα διευθύνει ο Γκλεν Νίμπεργκ και βοηθοί του θα είναι οι Περ Μπόγκεβικ και Γιοακίμ Νίλσον ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιόχαν Χάμλιν.

Η ζήτηση των φίλων του ΠΑΣ για το ματς της Πέμπτης είναι τεράστια ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας των Ιωαννίνων περιμένουν ανάλογη ζήτηση και για το δεύτερο ματς στη Νορβηγία.

Για αυτό και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ζήτησαν επίσημα 1.000 εισιτήρια για την ρεβάνς με μεγάλο αριθμό των φίλων του ΠΑΣ να έχουν ήδη κλείσει θέση για το μακρινό ταξίδι. Ο αριθμός των 1.000 εισιτηρίων βέβαια μπορεί να φαντάζει τεράστιος αλλά όσα δεν διατεθούν θα επιστραφούν πίσω στους Νορβηγούς.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ