ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Συνάντηση Χριστοβασίλη με Σαρρή

Συνάντηση Χριστοβασίλη με Σαρρή
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, μετά την απόφαση της τελευταίας να μη δώσει άδεια στον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μη δώσει άδεια για τρίτη σερί χρονιά στην ομάδα τους. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης εκτιμούσε πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και γι' αυτό εξεπλάγην από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Οι Γιαννιώτες είναι δυσαρεστημένοι από τους χειρισμούς της ΕΠΟ, αλλά δε θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση μαζί της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα γίνει μία συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ και του Γιώργου Σαρρή. Το πιθανότερο είναι να γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας με τον Χριστοβασίλη να περιμένει από τον Σαρρή περαιτέρω εξηγήσεις όσον αφορά την απόφαση της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημερωθήκατε η έλλειψη άδειας δεν αλλάζει τίποτα στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ούτως ή άλλως ο Γιάννης Πετράκης είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα προχωρούσε σε πολλές προσθήκες. Στόχος της ομάδας ήταν να κάνει τρεις μεταγραφές παικτών που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, όπως και θα γίνει, ενώ τα συμβόλαια που έπρεπε ανανεώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ