ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Συνάντηση του Χριστοβασίλη με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη

Συνάντηση του Χριστοβασίλη με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη
Χριστοβασίλης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, και συζητήθηκε και το θέμα με τον κακό αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων".

Την επόμενη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και των όσων ακολούθησαν που είχαν ως αφορμή τον κακό αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων" ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετά θέματα μεταξύ των οποίων ήταν και η κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου αλλά και οι ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς ΠΑΣ.

Η ενημέρωση της ομάδας των Ιωαννίνων ανέφερε:

"Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γεώργιος Χριστοβασίλης.

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τους δύο άνδρες ήταν η πορεία του ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και κύπελλο καθώς επίσης και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ιδιαίτερα μετά την τελευταία σφοδρή κακοκαιρία, με τον αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες».

Ο κ. Χριστοβασίλης ενημέρωσε επίσης τον κ. Περιφερειάρχη για τις συναντήσεις και επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα σχετικά με το θέμα τόσο του γηπέδου όσο και όλων των εγκαταστάσεων τις οποίες χρησιμοποιεί η ομάδα μας.

Ο κ. Καχριμάνης για ακόμη μια φορά έδειξε το ενδιαφέρον του για την ομάδα και απέδειξε ότι στέκεται στο πλευρό της εκφράζοντας όλους τους Ηπειρώτες και την αγάπη τους για τον ΠΑΣ".

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση και ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Πλατανιά για το Κύπελλο οι παίκτες του ΠΑΣ την Τρίτη γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων".

Να σημειώσουμε ότι λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης ο ΠΑΣ προπονήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ