ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στις 31 Δεκέμβρη η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ

Στις 31 Δεκέμβρη η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης στο τέλος του έτους.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω ανακοίνωση της που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της έκανε γνωστή την διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου στις 31 Δεκεμβρίου με θέματα που έχουν να κάνουν την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων για την προηγούμενη χρήση αλλά και διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του συλλόγου:

"ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

«ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1966»

και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 61100/06/β/06/5

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1966» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», καλεί τους μετόχους της παραπάνω εταιρείας σε Τακτική γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 31Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητας της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 8Εταιρικής Χρήσης από 1Ιουλίου 2013 έως 30 Ιουνίου 2014, μαζί με την έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή, από την ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30/6/14.

3.Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τη χρήση της από 1Ιουλίου 2014 έως 30 Ιουνίου 2015 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4.Διάφορα θέματα -Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, σύμφωνα με το καταστατικό, την 19Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων.

Γίνεται μνεία ότι η παρουσία ή εκπροσώπηση των μετόχων στη Γενική συνέλευση, θα γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 16 και 17 του καταστατικού της εταιρίας".

Δυο απόντες στο πρόγραμμα

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση του ΠΑΣ την Τετάρτη αυτή περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και ο Γιάννης Πετράκης είδε δυο ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο λόγος για τους Ιωάννου και Μπέριο ο οποίο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα εκγύμνασης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ