ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στις 30 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ EUROKINISSI

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Στο Καρπενήσι και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Κλείνουν μία-μία οι εκκρεμότητες στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν με την ομάδα της Ηπείρου να είναι αυτή που δείχνει να έχει βάλει τα πράγματα σε μια σειρά έχοντας τακτοποιήσει αρκετά ζητήματα που ήταν ανοιχτά.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων ρύθμισαν και ότι είχε να κάνει με τη προετοιμασία της νέας σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται στις 30 Ιουνίου, την πρώτη προπόνηση στις 2 Ιουλίου ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει και φέτος στο Καρπενήσι από τις 15 έως τις 27 Ιουλίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στις 30 Ιουνίου 2018 θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, ξεκινώντας με εργομετρικά το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7 στο ΠΕΑΚΙ.

Δευτέρα και Τρίτη, 02/07 και 03/07 αντίστοιχα, σε 2 γκρουπ θα ακολουθήσουν αιματολογικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι τη Δευτέρα 02/07 στις 18.30.

Ακολούθως θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι τις 15/7, όπου και θα αναχωρήσουν για την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ στο Καρπενήσι από τις 15 Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου 2018 για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ