ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Στην καλύτερη κατάσταση"

"Στην καλύτερη κατάσταση"

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την Κέρκυρα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης εξέφρασε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την Κέρκυρα την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Με τον τρόπο αυτό έδειξε να μην στέκεται στις δύο τελευταίες ήττες από Παναιτωλικό και Κέρκυρα έχοντας την ευκαιρία ωστόσο να βγάλει τα συμπεράσματά του.

«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι για εμάς. Νομίζω ότι είχαμε και καλές στιγμές, αλλά και αδυναμίες που πρέπει να δουλέψουμε μέσα από το χρόνο που μας μένει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πετράκη.

Κι όσο για το αν έλειψαν τα τρεξίματα και αν πιστεύει ότι ο ΠΑΣ μπορεί να έχει φρεσκάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είπε: «Στην προετοιμασία έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και να καταλάβετε ότι μέσα στο παιχνίδι προσδοκούμε να έχουμε κέρδος την στιγμή που χρειάζεται.

Πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχαμε διπλή προπόνηση Πέμπτη και Παρασκευή και το Σάββατο παίξαμε. Εμάς το μυαλό μας είναι να έχουμε την ενέργεια την στιγμή που πρέπει. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και μέσα από την καθημερινότητα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την φρεσκάδα που πρέπει».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ