ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ρίχνει το γάντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ

Ρίχνει το γάντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της καλεί την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να δηλώσει εγγράφως ότι επιθυμεί το άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης.

Έτοιμη να ανοίξει τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα και να δώσει όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα είναι η ΕΠΟ όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση και με αφορμή τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας κ. Χριστοβασίλη πως κάποιος κυνηγάει την ομάδα των Ιωαννίνων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ανοίξει κάποιος φάκελος και πως μάλιστα η ΕΠΟ για να προχωρήσει στο άνοιγμα του ζητάει εγγράφως από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να προβεί σε σχετική αίτηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατόπιν των πρόσφατων δημόσιων τοποθετήσεων του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση αναφορικά με τη μη χορήγηση άδειας για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις περιόδου 2015-2016.

Για τον σκοπό αυτό η Ε.Π.Ο. καλεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης".

Με δυο απουσίες η προπόνηση

"Σε ότι είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε με μια μεσημεριανή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιλάμβανε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική και οικογενειακό δίτερμα. Παρόντες ήταν όλοι εκτός των Νάκου και Γαρουφαλιά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ