ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ρεπό για να αδειάσουν το κεφάλι τους στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ρεπό για να αδειάσουν το κεφάλι τους στον ΠΑΣ Γιάννινα
Πετράκης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη με σκοπό να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και να αδειάσουν το κεφάλι τους από τις τελευταίες εξελίξεις με την μη αδειοδότηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Παναθηναϊκό θέλοντας να πάρει τους βαθμούς που αγωνιστικά θα φέρουν την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στην 5η θέση ακόμα και αν αυτό δεν θα επιτρέψει την συμμετοχή του στα πλέι οφ λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ρεπό την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου αυτοί να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα με το τριφύλλι και παράλληλα να αδειάσουν το κεφάλι τους από τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την μη εξασφάλιση της άδειας και σίγουρα επηρέασαν τους παίκτες της ομάδας του ΠΑΣ. Ο Πετράκης άλλωστε ζει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του και είναι ο καταλληλότερος κριτής των όσων συμβαίνουν στα αποδυτήρια.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν αποκατάσταση ενώ δεν συμμετείχαν και πάλι στο πρόγραμμα οι Νάκου και Γαρουφαλιάς.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ