ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Πρώτη" για Αναστασιάδη

"Πρώτη" για Αναστασιάδη
INTIME SPORTS

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Άγγελος Αναστασιάδης προπόνησε την Δευτέρα (5/11) για πρώτη φορά τους παίκτες της ομάδας της Ηπείρου

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/12) ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος προπονητής ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα την Κυριακή (4/12) έπιασε αμέσως δουλειά προπονόντας τους παίκτες στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο.

Συνεργάτες του κ. Αναστασιάδη στο τεχνικό επιτελείο είναι οι Λεωνίδας Δημητρακόπουλος (Προπονητής φυσικής κατάστασης) και Απόστολος Τερζής (Προπονητής τερματοφυλάκων).

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι που δεν αγωνίστηκαν πραγματοποίησαν αγωνιστική προπόνηση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του μετά το χτύπημα που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΣ είναι την Τρίτη το πρωί (11.00) στο ΠΕΑΚΙ και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ