ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρώτη διαφωνία Μιχαήλ - ΠΑΣ Γιάννινα!

Πρώτη διαφωνία Μιχαήλ - ΠΑΣ Γιάννινα!
Μιχαήλ INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Μιχαήλ είχε το Σάββατο (16/5) μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν βρέθηκε η ''χρυσή'' τομή στο οικονομικό. Νέα κουβέντα τις επόμενες μέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν πάση θυσία να ανανεώσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Αλέξης Μιχαήλ. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός συζήτησε το Σάββατο (16/5) με τη διοίκηση της ομάδας, αλλά δεν επήλθε συμφωνία.

Στον ΠΑΣ πρότειναν διετές ή τριετές συμβόλαιο, κάτι που είναι αποδεκτό. Στα χρήματα ωστόσο παρατηρήθηκε διαφορά και τις επόμενες μέρες η διοίκηση θα κάνει αντιπρόταση. Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο αρχηγός της ομάδας των Ιωαννίνων δεν θα συμπεριληφθεί στο...γκρουπ των ανανεώσεων, αλλά θα παρουσιαστεί ως μεταγραφή, μια και βρίσκεται στον ΠΑΣ πάνω από πέντε χρόνια.

Ο επόμενος που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της ομάδας της Ηπείρου για να μιλήσει για νέο συμβόλαιο είναι ο Νόε Ακόστα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που φέτος έπαιξε σε 30 ματς και πέτυχε έξι γκολ.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ