ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προτεραιότητα ο Αναστασιάδης

Προτεραιότητα ο Αναστασιάδης
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Δέκα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως προτεραιότητα της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κλείδωσε την παραμονή του στην Superleague και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς έχει ξεφύγει επτά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο να κλείσει η χρόνια χωρίς προβλήματα, να μπει μία τάξη στα ταμεία και στη συνέχεια να γίνουν τα σχέδια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση μετά το Πάσχα, όπου θα πάρουν αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας.

Τουλάχιστον δέκα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και μεταξύ αυτών είναι οι: Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Κυριάκος, Πατσατζόγλου, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον και Κηπουρός.

Στην περίπτωση του Μπεσέρα υπάρχουν κάποιοι όροι που δεν είναι ξεκάθαροι και δίνουν την δυνατότητα στον ΠΑΣ να ανανεώσει μαζί του για άλλον ένα χρόνο.

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτεραιότητα όλων είναι να πεισθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης για ανανεώσει το συμβόλαιο του, αφού μεταμόρφωσε την ομάδα στον δεύτερο γύρο.

Εσείς διαβάστε επίσης για το... θαύμα του Άγγελου, την κίνηση αγάπης των παικτών και τους π ολύτιμους Μπεσέρα, Βίλα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ