ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προπόνηση, επίσκεψη και καλά Χριστούγεννα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Προπόνηση, επίσκεψη και καλά Χριστούγεννα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (28/12) ενώ εν συνεχεία αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Ιωαννίνων επισκέφτηκε την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου στα Ιωάννινα.

Την Τρίτη (22/12) είπαν αντίο στις προπονήσεις και καλά Χριστούγεννα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση των παικτών του Γιάννη Πετράκη οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα (28/12). Ο έμπειρος τεχνικός είχε προετοιμάσει ένα πρόγραμμα με αερόβια αγωνιστικά παιχνίδια επιθετικής τακτικής ενώ και πάλι δεν είχε στην διάθεση του τους Ίλιτς, Τσάβες, Ιωάννου, Στρούνα, Ναδάλες και Λίλα.

Μετά το τέλος του προγράμματος αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ βρέθηκαν κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα οι Απόστολος Σκόνδρας, Κώστας Περιστερίδης και Ευριπίδης Γιάκος μοίρασαν δώρα και ευχές στα παιδιά και τους γονείς τους.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ