ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προληπτικά εκτός Τσάβες, Κοροβέσης

Προληπτικά εκτός Τσάβες, Κοροβέσης
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης είδε τους Τσάβες και Κοροβέση να μην γυμνάζονται με την υπόλοιπη ομάδα στην προτελευταία προπόνηση του ΠΑΣ στο "βουνό".

Με δυο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη καθώς οι Τσάβες και Κοροβέσης δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι δυο άσοι προτιμήθηκε να προφυλαχθούν ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν θα πάρουν μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής, την τελευταία στο Καρπενήσι.

Οι δυο τους αναμένεται να ανεβάσουν και πάλι ρυθμούς μετά την επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα το πρώι.

"Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας στο Καρπενήσι. Το πρωί ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου και Χρήστος Τσελιόπουλος, δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές μας σε ασκήσεις ταχυδύναμης και το απόγευμα σε υποομαδική τακτική.

Απουσίασαν οι Κοροβέσης, Τσάβες, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους

Αύριο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι και στην συνέχεια η αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα Γιάννινα.

Το Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν προπονήσεις, εφόσον ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό. Επόμενη προπόνηση την Δευτέρα, το πρωί, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ