ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης παραμονής

Πετράκης παραμονής
INTIME SPORTS

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργου Χριστοβασίλη και του προπονητή της ομάδας Γιάννη Πετράκη για την παραμονή του.

Ο Γιάννης Πετράκης είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννενα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό φάνηκε και από το πρώτο ραντεβού μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργου Χριστοβασίλη και του Έλληνα προπονητή που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ» της Ηπείρου αφίχθη το βράδυ της Πέμπτης στα Γιάννενα, και χθες βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ όπου παρακολούθησε το φιλικό του ΠΑΣ με την Βέροια.

Οι δύο άνδρες έκαναν μια πρώτη κουβέντα όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ταύτιση απόψεων κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Κάτι που ουσιαστικά αποτελεί προάγγελος παραμονής του αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να τα βρούν στο μεταγραφικό και οργανωτικό κομμάτι.

Χριστοβασίλης και Πετράκης αναμένεται να συναντηθούν και πάλι μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να επέλθει η οριστική συμφωνία, να ακολουθήσουνε οι σχετικές ανακοινώσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου επί χάρτου.

Εν τω μεταξύ όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα παραμείνει ως βοηθός προπονητής και την νέα χρονιά δεδομένης και της ικανοποίησης του Χριστοβασίλη από την προσφορά του.Τέλος ο Χρήστος Αγγέλης αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Κ-17 και αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λαδιά.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ