ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό"

Πετράκης: "Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό"

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η αναμέτρηση της Κυριακής θα έχει αρκετές δυσκολίες.

Χωρίς κάποιο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει κάποιον τραυματία ενώ δεν υπάρχει και κάποια τιμωρία που να στερεί την συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με τους πράσινους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Υποομαδική τακτική και στημένες φάσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Αύριο η ομάδα μας Κ17 θα αγωνισθεί στην Κέρκυρα με την Α.Ο.Κ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της superleague, γήπεδο Ε.Π.Σ Κέρκυρας, 13:30".

Εν τω μεταξύ την άποψη πως ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν την διακοπή εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA". Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες που θα επηρεάσουν τους παίκτες των δυο ομάδων:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή, είναι ένας αντίπαλος που σεβόμαστε και εκτιμούμε πάρα πολύ. Πιστεύουμε όμως και στη δική μας ομάδα και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι λίγο πιο εύκολες για τους παίκτες γιατί τρέχουν, αλλά πιο δύσκολες για μας και για τους φιλάθλους. Δεν μπορούμε όμως να το αλλάξουμε και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Η θέληση, η συγκέντρωση και η πειθαρχία θα παίξουν ρόλο».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ