ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Η διάρκεια καταξιώνει μια μεγάλη ομάδα όχι μια νίκη"

Πετράκης: "Η διάρκεια καταξιώνει μια μεγάλη ομάδα όχι μια νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι το πρώτο γκολ έγειρε το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του που βρήκε χώρους στην κόντρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς και ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων Γιάννης Πετράκης η διάρκεια είναι αυτή που καταξιώνει μια ομάδα και όχι μια μεγάλη νίκη.

Ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε συνέχεια σε όλους τους παίκτες του για την παρουσία τους στο ματς με τον Ολυμπιακό λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν σήμερα, για την πολύ καλή ποιότητα που είχαμε στο παιχνίδι μας και για τη σπουδαία νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που βοήθησε την ομάδα μας σε όλο το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά το ματς από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει γκολ κάποιες ευκαιρίες στην αρχή, εμείς πετύχαμε γκολ και το παιχνίδι έγειρε υπέρ μας γιατί ο Ολυμπιακός πιέζοντας για την ισοφάριση μας έδωσε χώρο στην κόντρα. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και μετά το Πάσχα θα δούμε το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Η διάρκεια καταξιώνει και μεγαλώνει μια ομάδα όχι μια νίκη. Αυτό που σε κάνει καλή ομάδα είναι η διάρκεια, η συνέχεια και η απόκτηση νοοτροπίας νικητή".

Για το αν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο το γεγονός ότι επί των ημερών του ο ΠΑΣ είναι αήττητος με τον Ολυμπιακό:
«Όταν υπάρχει μια επιτυχία ή αποτυχία μας ακουμπάει όλους. Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία η σημερινή αλλά είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς και έτσι πρέπει να το βλέπουμε».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ