ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: '''Αδικος ο αποκλεισμός''

Πετράκης: '''Αδικος ο αποκλεισμός''
Πετράκης INTIME SPORTS

Κατά τον Γιάννη Πετράκη ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άξιζε να αποκλειστεί από την οκτάδα του Κυπέλλου. Τι ανέφερε ο προπονητής των Ηπειρωτών μετά το ματς με τον ΑΟ Χανίων.

Αρχικά ο Πετράκης είπε: ' 'Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου αν και φτάσαμε πολύ κοντά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια μέχρι εδώ. Στηριχτήκαμε σε παιδιά χωρίς χρόνο συμμετοχής. Καταφέραμε και αφήσαμε στην προηγούμενη φάση έξω τον ΠΑΟΚ με τα ίδια παιδιά. Οι ίδιοι δημιούργησαν σήμερα τις προϋποθέσεις πρόκρισης''.

Πρόσθεσε: ' 'Σήμερα ελέγχαμε το ματς, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Για μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Κρητικού γιατί παίξαμε με παίκτη λιγότερο για αρκετή ώρα. Δεν μας έκανε προϋποθέσεις για ευκαιρία ο αντίπαλος. Δεχτήκαμε δυο γκολ από το δυνατό μας σημείο που είναι τα στημένα. Αυτοί που είχαν τις καθαρές ευκαιρίες στο παιχνίδι ήμασταν εμείς. Στα πέναλτι είναι η στιγμή που ο αντίπαλος φάνηκε πιο έτοιμος και πιο τυχερός και πήρε την πρόκριση. Για μένα είναι άδικος ο αποκλεισμός βάσει της εικόνας των δύο αγώνων.

Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Την αποτίμηση θα την κάνετε εσείς και δεν είναι δική μου δουλειά. Κάθε μέρα προσπαθούμε για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν περιμέναμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι εδώ που φτάσαμε με παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά και ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Σήμερα ήταν άδικο που δεν περάσαμε.

Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αυτή είναι η ομορφιά του και αφήνουμε παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα. Σίγουρα θέλαμε να πάμε και πιο ψηλά στο θεσμό αλλά μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι που στηριχτήκαμε σε νεαρά παιδιά. Άδικα αποκλειστήκαμε και για αυτόν τον λόγο έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Έτσι είναι η ζωή. Από εκεί και πέρα, από την αρχή της χρονιάς βασικός στόχος είναι η παραμονή στη Super League και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε''.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ