ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Περιμένοντας την άδεια

Περιμένοντας την άδεια
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα περιμένοντας παράλληλα την εκδίκαση της έφεσης.

Την επόμενη μέρα του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζουν να σχεδιάζουν ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις στην αδειοδότηση προκειμένου να γνωρίζουν αν θα έχουν περιορισμούς στις μεταγραφές ή όχι. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή κατά πάσα πιθανότητα και έτσι στη συνέχεια θα υπάρχει άπλετος χρόνος για τις σωστές επιλογές.

Τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τους Γιαννιώτες με πρώτο αυτό του Μάρκο Μαρκόφσκι. Ωστόσο, από την ΠΑΕ διαψεύδεται κατηγορηματικά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στο ρόστερ ο Λεάντρο. Μπορεί στο διάστημα που ήταν στην ομάδα να μην εντυπωσίασε, όμως, ο Πετράκης είναι θετικός στην απόκτησή του σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε λίγες και άκρως επιλεκτικές μεταγραφές, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του Πετράκη.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ