ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-1
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που έγινε στους "Ζωσιμάδες" όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ενώ το γκολ ήρθε από τον Καπέλ στο 50'.

Δείγμα θετικό για τον Παναιτωλικό στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα που διεξήχθη στους "Ζωσιμάδες" με την ομάδα του Μάκη Χάβου να είναι ανώτερη και να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Καπέλ στο 50' ενώ οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου είχαν και δοκάρι στο 86' και μάλιστα διπλό. Δεν έλειψε και η ένταση και η αψιμαχία ανάμεσα στους Γοδόι και Ίλιτς στο 57' λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο ματς και έχασε δυο ευκαιρίες για να ανοίξει στο σκορ στο 3' με τον Άλβες και στο 8' με τον ίδιο παίκτη.

Ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του και στο 14' ο Ίλιτς έφτασε κοντά στο γκολ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Εν συνεχεία τα σουτ του Γιάκου στο 37', του Χαρίση στο 42' και του Γιάκου και πάλι στο 44' πέρασαν άουτ.

Με αλλαγές ο Παναιτωλικός

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να κάνει τέσσερις αλλαγές σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που συνέχισε με την ενδεκάδα που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση.

Η ομάδα του Αγρινίου όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο ξεκίνησε δυνατά και έφτασε στο γκολ στο 50'. Σε σέντρα του Μύγα ο Μπεχεράνο αρχικά δεν βρήκε την μπάλα η οποία κατέληξε στον Καπέλ ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη.

Στο 57' υπήρξε ένταση και διακοπή στον αγώνα μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Γοδόι στον Ίλιτς και αψιμαχία ανάμεσα στους δυο ποδοσφαιριστές. Στο 71' ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ για τον Παναιτωλικό αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Διπλό δοκάρι στον 86' για τον Παναιτωλικό. Αρχικά είχαμε την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μπεχαράνο, καρφωτή κεφαλιά του Εντζεκουέλε στο δοκάρι του Σωτηρίου και ο Κολοκοτρώνης με νέα κεφαλιά στην επαναφορά την έστειλε για δεύτερη φορά στην ίδια φάση στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Μεγάλη ευκαιρία για τους Αγρινιώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης (65' Σωτηρίου), Ντάσιος (33' Στρούνα), Τζημόπουλος (65' Μπέριος), Μιχαήλ (65' Σκόνδρας), Κοροβέσης (65' Μουσκάι), Ακόστα (65' Τσουκαλάς), Λίλα (65' Αυγενικού), Χαρίσης (65' Τσάβες), Κρητικός (65' Ηλιάδης), Γιάκος (65' Νάκος), Ίλιτς (65' Σαπαλίδης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Ράφαελ (46' Στεφανάκος), Κουτρομάνος (46' Μπεχεράνο), Κέβιν (64' Κωνσταντινόπουλος), Κούσας, Κόρμπος (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Άλβεζ, Καπέλ, Μαλεζάς (64' Εντζεγκουέλε), Μήλιος (46' Μύγας), Μαρτίνεθ, Γοδόι.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-1
INTIME SPORTS
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-1
INTIME SPORTS
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-1
INTIME SPORTS
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-1
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ