ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 0-1
INTIME SPORTS

Καλύτερη η Κέρκυρα επικράτησε δίκαια με 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", χάρη στο γκολ του Γκόμες στο 35'.

Χάρη στο γκολ του Γκόμες στο 35' η Κέρκυρα κέρδισε στους "Ζωσιμάδες" με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι. Για δεύτερο ωστόσο σερί φιλικό παιχνίδι η ομάδα της Ηπείρου δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, γνωρίζοντας δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κέρκυρα απείλησε στο 16' με την καλή ενέργεια από τον Χαβίτο και τον Βελλίδη να αποκρούει την μπάλα όντας στην σωστή θέση.

Στο 19' ο Χαβίτο εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στο 25' με τον Τσάβες να βρίσκει τον Γιάκο, αλλά ο Σέτκους απέκρουσε εις διπλούν τα σουτ του.

Στο 35' η Κέρκυρα έκανε το 0-1, όταν ο Χαβίτο εκτέλεσε το κόρνερ πλασαριστά στον Κανακούδη που επέστρεψε την μπάλα στον Ισπανό, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Γκόμες σκόραρε με έναν κεραυνό στο δεύτερο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές δεν επέτρεψαν στο παιχνίδι να έχει τον ίδιο ρυθμό, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 82' να ζητάει πέναλτι σε τράβηγμα του Καραγιαννίδη στον Ιωάννου και τον διαιτητή Μήτσιο να δείχνει παίζετε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης (46' Σωτηρίου), Ντάσιος (79' Μουσκάι), Τζημόπουλος (72' Μπέριος), Μιχαήλ (79' Σκόνδρας), Κοροβέσης (46' Στρούνα), Λίλα (79' Νάκος), Τσάβες (72' Ηλιάδης), Τσουκαλάς (72' Χαρίσης), Κρητικός (46' Ακόστα), Γιάκος (79' Ιωάννου), Ιλιτς (72' Σαπαλίδης).

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκάς, Βενέτης, Καικούτ, Ρόχας, Γκόμεζ, Καρντόσο, Κανακούδης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (46' Σάντσεθ), Ντιμιτρόφσκι.

Από το 62' η Κέρκυρα αγωνίστηκε με τους: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Καραγιαννίδης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Κοντός, Σάντσεθ, Γεωργακόπουλος.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αγωνίστηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μιχάλης Μανιάς, ενώ το παρών δεν έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ