ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παντελίδης στο Sport24.gr: "ΠΑΣ η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου"

Παντελίδης στο Sport24.gr: "ΠΑΣ η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στο Sport24.gr για τον ΠΑΣ Γιάννινα που φτιάχνει, τα στοιχεία που θέλει να κρατήσει από την περσινή περίοδο και τους στόχους του "Άγιαξ της Ηπείρου", ενώ παραδέχεται πως αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Τον δικό του ΠΑΣ Γιάννινα "φτιάχνει" ο Σάββας Παντελίδης, στον οποίο εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ομάδας τις τύχες της περσινής ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο Sport24.gr για το πώς πηγαίνει η προετοιμασία, τι προσπαθεί να αλλάξει και τι θέλει να κρατήσει από την περσινή ομάδα, ενώ περνάει και το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Αρχικά ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις; Πώς πηγαίνει ως τώρα η προετοιμασία;

Η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη τώρα. Έχουμε μείνει πίσω, γιατί υπήρχε και η υπόθεση με το CAS και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει. Κάνουμε διπλές προπονήσεις και είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Παρακολουθήσατε πέρυσι τον ΠΑΣ ως εξωτερικός παρατηρητής. Φέτος σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε τα δικά σας στοιχεία. Τι θέλετε να κρατήσετε και τι ν' αλλάξετε;

Η ομάδα φαινόταν πως έχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θέλω να το διατηρήσουμε αυτό. Επίσης ήταν πολύ αθλητική, πίεζε παντού κι έκλεινε πολύ καλά τους χώρους. Αυτό που θέλω να βελτιώσουμε είναι το πώς θα παίζουμε κόντρα σε οργανωμένες άμυνες. Θέλω να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας.

Είναι ο ΠΑΣ ως τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα σας;

Σίγουρα, ο ΠΑΣ αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μου έχει παρουσιαστεί. Αυτό είναι δεδομένο.

Οι συνθήκες φέτος είναι ιδιαίτερες στην ομάδα. Αναφερθήκατε πριν κι εσείς στην υπόθεση με το CAS. Επηρεάστηκαν οι παίκτες από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη;

Εντάξει, κάναμε κάποιες συζητήσεις με τα παιδιά και νομίζω πως το ξεπεράσαμε. Πλέον κοιτάμε μπροστά.

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρεμένη. Φέτος ποιος είναι ο στόχος, η παραμονή ή κάτι περισσότερο;

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βάζουν μακροπρόθεσμους στόχους. Για μένα στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Σκόνδρα και του Τσάβες τι πρέπει να περιμένουμε;

Περιμένουμε κάποιους παίκτες ακόμα. Χρειάζεται να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις, αλλά δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο.

Υπάρχει προβληματισμός για το γήπεδο, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι σε κακή κατάσταση;

Εντάξει, δύο ομάδες παίζουν στο γήπεδο, όχι μόνο εμείς. Σίγουρα το βαρύ γήπεδο καταπονεί τους παίκτες, αλλά τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Έπαιξαν καλά πέρυσι, θα το κάνουν και φέτος.

Η αύξηση των ομάδων σε 18 πώς σας φαίνεται εσάς;

Δεν ξέρω ακόμα αν θα λειτουργήσει θετικά ή όχι. Θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει.

Σήμερα (Τετάρτη) βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Θα θέλατε να πείτε κάτι στους φιλάθλους;

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς δουλεύουμε σκληρά. και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο που θα αρέσει πρώτα σ' εμάς και μετά και σ' εκείνους.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ