ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παντελίδης: "Κρατώ τα θετικά"

Παντελίδης: "Κρατώ τα θετικά"

Ο Σάββας Παντελίδης θέλησε να κρατήσει τα θετικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το φιλικό με τον Άρη και δεν κρύφτηκε ότι δεν θα έλεγε όχι σε περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας του.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν κρύφτηκε μετά το φιλικό με τον Άρη ότι δεν θα έλεγε όχι σε περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας του θέλησε με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα να θέλησε να κρατήσει τα θετικά για την ομάδα του.

Ακόμη στάθηκε στον Άρη λέγοντας πως θα είναι καλύτερος από πέρσι ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας του.

Για τον Άρη είπε: " Ο Άρης θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Αυτό είναι δεδομένο".

Για το παιχνίδι σχολίασε: " Παίξαμε με μια καλή ομάδα όπως ο Άρης και ήθελα να δω πράγματα που θα φανούν χρήσιμα στο πρωτάθλημα. Κρατώ τα θετικά. Το ζήτημα είναι να διορθώσουμε ότι αρνητικό είδα.

Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Είναι καλό να κερδίζεις για το ψυχολογικό κομμάτι όμως το κόστος μιας ήττας σ’ αυτή τη φάση είναι μικρό. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη το τελευταίο δεκαήμερο και περιμένω να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια".

Για τις αιτίες της κόπωσης των ποδοσφαιριστών του είπε: " Ο προγραμματισμός του ΠΑΣ είναι διαφορετικός γιατί μέχρι τις 17 του μήνα τα περιμέναμε να δούμε αν θα παίξουμε στην Ευρώπη. Η ομάδα δεν είχε ανεβάσει ρυθμούς, τα παιδιά πέρασαν ένα μαρτυρικό δεκαήμερο.

Στην αρχή των φιλικών είχαμε πολύ καλή εικόνα. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι κάποτε θα μας έβγαινε η κούραση. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να βγει τώρα, παρά μέσα στο πρωτάθλημα.

Μέχρι τις 6-7 Αυγούστου τα παιδιά θα έχουν ιδιαίτερη επιβάρυνση με κόστος και αυτό φάνηκε και στο προηγούμενο φιλικό με τη Βέροια και θα συνεχιστεί για τις επόμενες επτά-οκτώ μέρες μέχρι να φορμαριστούμε".

Κι όσο για το αν επιθυμεί να γίνουν κι άλλες προσθήκες υποστήριξε πως: " Οι προπονητές όσους παίκτες και να έχουν πάντα περιμένουν. Μπορεί εκεί που είναι πλήρεις να βρουν κάτι που θα τους γυαλίσει το μάτι. Οπότε, το θέμα δεν είναι τι θέλουν οι προπονητές, αλλά και τι μπορούν να κάνουν οι διοικήσεις".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ