ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πάλι εκτός οι Λίλα, Μπέριος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πάλι εκτός οι Λίλα, Μπέριος στον ΠΑΣ Γιάννινα
Μπέριος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Λίλα, Μπέριο για το ματς της Τετάρτης με τον Πανιώνιο.

Το πρώτο του εντός έδρας ματς για το 2017 δίνει την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη μετά τις ανακατατάξεις που είχαν γίνει με το πρόγραμμα έπαιξαν εντός με τον Ολυμπιακό στις 12 Δεκεμβρίου και έκτοτε έδωσαν τέσσερις αγώνες εκτός έδρας με ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Την Τετάρτη ο ΠΑΣ όμως σε ένα σπουδαίο ματς υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Ξάνθη και να μπει ξανά γερά και πάλι στο παιχνίδι της πεντάδας.

Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα αλλά και πάλι έχει δυο σημαντικές απουσίες καθώς όπως και στη Ξάνθη έτσι και από το ματς με τους "κυανέρυθρους" απουσιάζουν οι Μπέριος, Λίλας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες περιλάμβανε η σημερινή, τελευταία πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, προπόνηση.

Αμέσως μετά το τέλος της, ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:Ακόστα, Κόντε, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά και Τζημόπουλο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ