ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ
ΠΑΣ πανηγυρική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σεζόν τέλος στον ΠΑΣ Γιάννινα με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση. Ενδιαφέρον για Ναδάλες και όχι μόνο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και φέτος, τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πινακα, κι αν δεν υπήρχε μία μικρή κοιλιά, ίσως να προλάβαινε ακόμα και τα playoffs.

Την Παρασκευή (13/5) ο Γιάννης Πετράκης πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση για τη φετινή περίοδο με τους παίκτες να ανταλλάσσουν ευχές και να δίνουν ραντεβού για τα τέλη Ιουνίου.

Βέβαια, τα μέτωπα είναι πολλά και η διοίκηση της ομάδας τρέχει για να κλείσει ανοιχτές υποθέσεις. Αυτές αφορούν την ανανέωση με τον Γιάννη Πετράκη ( λογικά θα παραμείνει και τη νέα περίοδο ), ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για πολλούς παίκτες.

Τσουκαλάς, Λίλα ( παίζει στο EURO ), Μανιάς ( δύσκολα θα ανανεώσει ) και Ναδάλες είναι μερικοί από αυτούς. Ο τελευταίος, μάλιστα, αναχωρεί για την Βαρκελώνη το Σαββατοκύριακο και αν προκύψει κάποια πρόταση με καλύτερος οικονομικούς όρους, δεν αποκλείεται να φύγει. Βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ