ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Όλοι στην διάθεση του Πετράκη

Όλοι στην διάθεση του Πετράκη
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες του μετέχουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής.

Ο μόνος πονοκέφαλος του έμπειρου τεχνικού είναι πως θα καλύψει το κενό του Άντι Λίλα ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Πάρμα και είναι λογικό ο Γιάννης Πετράκης να κάνει πολλές πρώτες σκέψεις για να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη.

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών που πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου, Χρήστος Τσελιόπουλος, οι προπονητές των τμημάτων Κ15, Κ17, Κ20, Γιώργος Οικονόμου, Χρήστος Αγγέλης , Γιάννης Τάτσης, όπως και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιώργος Ιωάννου, έμειναν ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον αλλά και από τη συμμετοχή που υπήρξε από τα παιδιά της περιοχής ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου μας.

Όσοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν θα ειδοποιηθούν τις επόμενες μέρες ώστε να συμμετέχουν και σε προπονήσεις των αντίστοιχων με την ηλικία τους τμημάτων.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ