ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οι εννέα παίκτες που μένουν ελεύθεροι

Οι εννέα παίκτες που μένουν ελεύθεροι
Αναστασιάδης, Αργυρίου, Μπεσέρα INTIME SPORTS

Εννέα συμβόλαια βασικών επιλογών τελειώνουν το καλοκαίρι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αποφασίζει για το μέλλον τους στο επόμενο διάστημα.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι άκρως επιτυχημένη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κατάφερε να παραμείνει στην Superleague για δεύτερη σερί σεζόν με τον Άγγελο Αναστασιάδη να "σπάει" την κακή παράδοση.

Βέβαια τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ καθώς ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πρώτο και καλύτερο είναι αυτό του προπονητή. Ο Άγγελος Αναστασιάδης μένει κι αυτός ελεύθερος το καλοκαίρι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη του έγινε πρόταση παραμονής.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στο ραντεβού των δυο πλευρών μέσα στον Μάιο, όπου θα συζητήσουν για το μπάτζετ της νέας περιόδου και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Εννέα παίκτες...

Εκτός από τον προπονητή όμως το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς βασικούς παίκτες. Συγκεκριμένα εννέα από αυτούς μπορούν να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν και θα πρέπει να βιαστούν στον ΠΑΣ για να μην τους χάσουν.

Αυτοί είναι οι:

Φώτης Κηπουρός, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ηλίας Κώτσιος, Τάσος Κυριάκος, Μανώλης Σκούφαλης, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, Τάσος Πάντος, Λεάντρο Μπεσέρα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος.

Οι Μπεσέρα, Βάντερσον και Πάντος όπως είναι λογικό είναι τα πιο... Hot ονόματα βάσει της σεζόν που πραγματοποίησαν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στο ξεκίνημα του νέου μήνα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ