ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οι δύο άσοι στο μανίκι του Πετράκη

Οι δύο άσοι στο μανίκι του Πετράκη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αφού σταδιακά θα μπουν στην ομάδα οι Αουρελιάν Κίτσου και Κρίστιαν Τσάβες. Διαβάστε τι ισχύει με τον Αργεντινό και ποιο το προφίλ του Ρουμάνου.

Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να μην έχει μαγικό ραβδί, όμως, η μεταμόρφωση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ευδιάκριτη σε όλους. Οι Γιαννιώτες στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο και θα πάνε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη έχοντας τρεις νίκες στη σειρά. Οι οπαδοί του ΠΑΣ ναι μεν στην αρχή ήταν διστακτικοί με τον Πετράκη λόγω της καταγωγής του, Κρητικός γαρ, όμως, ο τελευταίος σταδιακά τους κερδίζει.

Παράλληλα και ο ίδιος έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί από τη στιγμή που στη φαρέτρα του προστίθενται άλλα δύο όπλα. Το ένα είναι ο Αουρελιάν Κίτσου, ο οποίος έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο την Κυριακή χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με γκολ στο 93'. Ο Ρουμάνος είναι πολύ λίγο καιρό στα Γιάννενα, όμως, δεν κρύβει τη χαρά του για όσα έχει βρει ως τώρα εκεί.

Ο 22χρονος είναι ενθουσιασμένος τόσο με την ομάδα όσο και με την πόλη και ήδη έχει εγκλιματιστεί και στα αποδυτήρια. Το κίνητρο, άλλωστε, είναι μεγάλο για τον ίδιο αφού μετά το καταστροφικό πρώτο μισό που είχε στη φετινή σεζόν με τη Βαλανσιέν επιθυμεί να ξανακερδίσει μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Άνθρωποι που παρακολουθούν το ρουμανικό πρωτάθλημα δεν πίστευαν πώς ο Κίτσου δεν έπιασε στη Ligue 1. Πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό εξτρέμ, με τεχνική κατάρτιση, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ρήγματα. Ένας από αυτούς, δε, που στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τον πίστευε πάρα πολύ ήταν ο Γκεόργκι Χάτζι. Βέβαια γίνεται αντιληπτό πως θα χρειαστεί ένα διάστημα για να βρει ρυθμό από τη στιγμή που στη Βαλανσιέν δεν πήρε παιχνίδια.

Το ίδιο ισχύει και για τον... άσωτο υιό Κρίσταν Τσάβες, ο οποίος επέστρεψε στα Γιάννενα. Ο Αργεντινός κατάλαβε πως ο ΠΑΣ δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει ελεύθερο και έτσι γύρισε για να αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Ηπείρου. Ο ίδιος, μάλιστα, είπε στους ανθρώπους της διοίκησης πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Το κίνητρο είναι μεγάλο και γι' αυτόν, αφού για να πάρει τη μεταγραφή που επιθυμεί, θα πρέπει να δείξει αρκετά καλό πρόσωπο. Ωστόσο, θα πρέπει να ξανακερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αφού αυτή τη στιγμή όσοι αγωνίζονται τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Πάντως, οι Γιαννιώτες μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν και από τους δύο, αφού τόσο ο Κίτσου όσο και ο Τσάβες είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και έχουν την ικανότητα να οδηγήσουν τον ΠΑΣ στον στόχο του, που αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από την έκτη θέση.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ