ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Τσάβες εξηγεί γιατί φεύγει από τον ΠΑΣ

Ο Τσάβες εξηγεί γιατί φεύγει από τον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Τσάβες με ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ εξηγεί γιατί φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Διαβάστε τους λόγους.

"Αγαπητέ κε Πρόεδρε.Αγαπητέ κε Διευθυντή αθλητικού τμήματος

Σας γράφω αυτήν την επιστολή για να ζητήσω δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Συγνώμη και κατανόηση, Συγνώμη επειδή δεν σεβάστηκα εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιο με την ομάδα και κατανόηση γιατί ό,τι έκανα το έκανε για οικογενειακούς λόγους", αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

"Δεν έχω καμία οικονομική απαίτηση, σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας μου και θα παραιτούμουν από οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση.

Θέλω να είμαι σίγουρος ότι κατανοείτε ότι δεν το κάνω για τα χρήματα, είμαι ο μόνος που ξέρει πόσο επίπονο είναι να είσαι μακριά από την κόρη σου.

Αντιλαμβάνομαι ότι σ' αυτή τη στιγμή της ζωής μου θα πρέπει να παραιτηθώ από υλικά αγαθά και να είμαι στο μέρος όπου τα συναισθήματά μου δείχνουν ότι πρέπει να είμαι.

Δεν προσποιούμαι ότι οι λόγοι μου σας κάνουν να χάνετε χρήματα, ζητώ απλά κατανόηση. Είναι μια συναισθηματική απόφαση και όχι οικονομική.

Έγραψα αυτό το γράμμα στα ισπανικά και ζήτησα αγγλική μετάφραση, ώστε να είναι κατανοητό από εσάς. Ελπίζω ότι η μετάφραση αντανακλά τα αληθινά μου συναισθήματα.

Για μία ακόμα φορά ζητώ συγνώμη για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιούργησα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και περιμένω την απάντησή σας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ