ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ντάσιος: "Στόχος τα πλέι οφ"

Ντάσιος: "Στόχος τα πλέι οφ"
Ντάσιος

Ο αρχηγός του ΠΑΣ, Γιώργος Ντάσιος, μιλά στο Sport24.gr για τα 13 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, το άγχος στο ματς με τον ΟΦΗ και θέτει ως στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ (video)

Το καλοκαίρι του 2013 ο Γιώργος Ντάσιος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα για άλλα δυο χρόνια. Το 2015, λοιπόν, ο αρχηγός της ομάδας των Ιωαννίνων θα συμπληρώσει 15 συνεχόμενα έτη παρουσίας στον σύλλογο.

Ο Έλληνας άσος έχει ζήσει έντονες στιγμές με τη φανέλα του "Άγιαξ". Ξεκίνησε με την ομάδα στην Β εθνική, την είδε να υποβιβάζεται στην Γ' Εθνική και σιγά σιγά, με τον ίδιο πάντα να δίνει το "παρών", είδε τον ΠΑΣ να γράφει ξανά χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου μόλις στα 30 του χρόνια.

Το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μία κομβική νίκη, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, σε βάρος του ΟΦΗ με 2-1 για το πρωτάθλημα της Superleague και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

"Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαμε την κατοχή όμως κάτι στην τελική προσπάθεια δεν πήγαινε τόσο καλά", είπε αρχικά στο Sport24.gr o αρχηγός του ΠΑΣ λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης και συνέχισε:

"Είτε ήταν μία πάσα είτε ήταν μία γρήγορη ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ που πετύχαμε η ομάδα λύθηκε. Ήταν και ιδιαίτερο παιχνίδι για μας".

Την είχατε μεγάλη ανάγκη αυτή τη νίκη έτσι δεν είναι;

"Ναι. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς και λόγω όμως της άφιξης του νέου προπονητή. Θέλαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω πως τα καταφέραμε μία χαρά".

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαντάζομαι πως σας έκανε... κουτί, έτσι δεν είναι;

"Ο κύριος Τισώλης θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτός είναι, ίσως, ένας από τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΣ.

Διαθέτουμε κάποιους παίκτες με μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά που ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού που του αρέσει να βλέπει και ο ίδιος. Έτσι στη διακοπή θα έχουμε χρόνο για να αφομοιώσουμε τα δικά του θέλω ".

Μιας και μιλήσαμε για την ποιότητα. Είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα (13) και έχεις δει τον ΠΑΣ να ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια τα τελευταία χρόνια. Πως το έζησες όλο αυτό;

"Γενικότερα η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει αλλάξει σε πολλούς τομείς, όχι μόνο στο αγωνιστικό, έχει ανέβει επίπεδο γενικότερα και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε κρατήσει έναν κορμό εδώ και χρόνια, υπάρχει μία σταθερότητα σε διοικητικό επίπεδο (σημαντικό) και βλέπουμε χρόνο με το χρόνο κάποια βήματα προόδου. Αυτός είναι και ο λόγος που στόχος μας πλέον είναι η 5άδα. Ειδικά μετά την άφιξη του κυρίου Τσιώλη".

Ο ΠΑΣ πλέον δεν ανησυχεί για την παραμονή. Πως βλέπεις εσύ τη μάχη στην ουρά όμως;

"Ο Άρης έκανε μία άσχημη ήττα, η Βέροια παρέμεινε χαμηλά επίσης όμως ακόμα είναι νωρίς. Με μία νίκη ή μία ήττα μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Καλό είναι να περιμένουμε 3-4 αγωνιστικές ακόμα πριν βγάλουμε συμπεράσματα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ