ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ντάσιος: "Θα ήθελα έναν τίτλο με τον ΠΑΣ"

Ντάσιος: "Θα ήθελα έναν τίτλο με τον ΠΑΣ"
Ντάσιος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Ντάσιος επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το όνειρο του που έμεινε ανεκπλήρωτο.

Ο Γιώργος Ντάσιος μίλησε στην ιστοσελίδα "joinsports" για το "διαζύγιο" με τον ΠΑΣ, την καριέρα του στον ΠΑΣ, για την εφετινή πορεία της ομάδας και τη σωστή δουλειά, που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο. Διαβάστε αποσπάσματα.

" Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου με άλλη φανέλα. Θα γίνει τώρα λογικά. Νιώθω πολύ περίεργα. Έχω απομακρυνθεί λίγο από την ομάδα. Δεν μου έχει γίνει πρόταση. Έχω κάποιες προτάσεις. Περιμένω αυτή την εβδομάδα. Είμαι πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή.

Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και αμοιβαία ενώ παράλληλα συντηρείται και μια φημολογία για το αν θα μείνω ή θα φύγω. Με προτρέπουν να μείνω. Δεν είναι στο χέρι μου. Οι τελευταίες 20 μέρες είναι οι πιο δύσκολες της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Δυστυχώς στην ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Θα ήθελα έναν τίτλο με την ομάδα. Δεν μου δόθηκε δυστυχώς η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Στεναχωριέμαι που δεν έχω πανηγυρίσει έναν τίτλο".

Σχετικά με τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: " Με τον Άριαν Μπελά ως παρτενέρ έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια. Ο Λουτσιάνο επίσης ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής τεχνικά όπως κι ο Γιάννης Τάτσης. Με βοηθούσε πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μου. Υπήρξαν βέβαια κι άλλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές".

Ποια είναι η καλύτερη και χειρότερη στιγμή σου στον ΠΑΣ; " Η χειρότερη στιγμή μου στην ομάδα ηταν όταν η ομάδα έπεσε στην Δ’ Εθνική, φθάνοντας στα πρόθυρα της διάλυσης. Η καλύτερη στιγμή μου είναι φυσικά την σεζόν 2012-2013 όταν η ομάδα έκανε ένα ονειρικό ταξίδι καταλήγοντας στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης .

Ο καλύτερος προπονητής που είχα ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος με βοήθησε πολύ στην εξελιξή μου λόγω του ότι ήμουν πιτσιρικάς. Έκανα πολλούς φίλους στην ομάδα ενώ τα τελευταία χρόνια ήμουν πιο δεμένος με τον Αλέξη Μιχαήλ και παλιότερα με τον Κοντογουλίδη,τον Ηλία τον Μιχαλόπουλο, τον Νίκο Γεωργιάδη". Ο Ντάσιος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2001!

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ