ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μπεσέρα: "Θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα"

Μπεσέρα: "Θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα"
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Μπεσέρα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα την φετινή σεζόν. Ανακοινώθηκε η αποστολή.

Ο Αργεντίνος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα Λεάντρο Μπεσέρα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, δηλώνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα.

Επίσης, τόνισε ότι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν το "τρίποντο". Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά ο Μπεσέρα ανέφερε: " Βγάλαμε ένα πολύ κουραστικό πρόγραμμα που περιλάμβανε δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να μην πήραμε τους βαθμούς αυτούς που θα θέλαμε, ωστόσο δείξαμε με την αγωνιστική μας παρουσία σε όλους τους τελευταίους αγώνες ότι βρίσκουμε τα πατήματα μας και πάλι και πλέον είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πολύ καλή και προσπαθούμε όλοι μας στις προπονήσεις προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο".

Στην συνέχεια ο Μπεσέρα μίλησε και για τους τρεις τελευταίους αγώνες με ΟΦΗ, Άρη και Παναθηναικό, όπου ο ΠΑΣ μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο: " Ήμασταν άτυχοι και στα τρία παιχνίδια αφού μπορούσαμε να βάλουμε στο σακούλι μας περισσότερους βαθμούς. Δείξαμε την αγωνιστική άνοδο που έχει η ομάδα. Ειδικά με τον Παναθηναικό ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά τελικά δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με πάθος και αποφασιστικότητα για υλοποιήσουμε τα σχέδια μας".

Τέλος, ο Μπεσέρα σχολίασε και την αυριανή αναμέτρηση (17:15) της Τρίπολης με αντίπαλο τον Αστέρα: "Τ ον Αστέρα τον γνωρίζουμε αφού τον αντιμετωπίσαμε πριν από δέκα ημέρες και στο θεσμό του Κυπέλλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της και χρειάζεται προσοχή. Εμείς όμως από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να επιστρέψουμε στα Γιάννενα με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές μας. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι "τελικοί". Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".

Πέντε απουσίες με Αστέρα

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Φέγκρους, Ανδράλας, Τζημόπουλος, καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Κώτσιος.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή και θα ταξιδέψουν σήμερα το μεσημέρι με προορισμό την Τρίπολη είναι οι εξής:Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Οικονόμου, Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου, Λίλα, Βίλα, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Κυριάκος, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος και Μπακαγιόκο.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ